Dr. Péntek Balázs

Dr. Péntek Balázs – Fogszabályozás specialista

Dr. Péntek Balázs – fogszabályozás szakorvos

Elég korán, már kisgyermekként elkezdtem érdeklődni a fogszabályozás iránt. Személyes tapasztalatot is korán szereztem, mivel már tizenéves koromban átestem a kivehető, a rögzített, majd a rögzítő kivehető fogszabályozó kezeléseken.

Funkció és esztétika. A fogszabályozásnak e két alapelve, valamint a biomechanika iránti érdeklődésem miatt választottam a fogorvoslásnak ezt az ágát.

A budapesti Semmelweis Egyetemen diplomáztam, azóta főleg gyermek-,  és felnőtt fogszabályozással foglalkozom, miközben szakirányú továbbképzéseken veszek részt.

Véleményem szerint nem csak a fogakat kell kezelni, hanem az embert is meg kell ismerni, és a megismert információk alapján egyéni, személyre szabott kezelési tervet kell készíteni. Törekszem arra, hogy a fogorvosi székemben helyet foglaló páciens kortól függetlenül, egyenrangú félként, kötetlen és baráti légkörben érezze magát a kezelések során.

Úgy gondolom, igaz a mondás, ha az embernek sikerül olyan hivatást választania, amit szívesen űz, akkor egy napot sem kell dolgoznia. Nekem sikerült.

Kérjen időpontot Dr. Péntek Balázs fogszabályozás szakorvoshoz:

BEJELENTKEZÉS