Első vizit

Amikor első alkalommal keres fel bennünket, természetes, hogy bizonytalan és szeretne meggyőződni arról, hogy jó kezekbe kerül. Bizalmát az első vizit alkalmával, alapos felvilágosítással és odaadó munkánkkal igyekszünk elnyerni.

Mi történik az első vizit alkalmával?

Panaszait meghallgatva tájékozódunk az Ön általános állapotáról, betegségeiről, kívánalmairól, majd megvizsgáljuk a száját, mely során ellenőrizzük a lágy és kemény szöveteket, különös tekintettel azokra a részekre, ahol a panaszai vannak.

A szájvizsgálat egyben egy stomato- onkológiai szűrővizsgálat is, amely lehetőség a daganatos elváltozások kiszűrésére. Ezért is fontos az évenkénti fogászati ellenőrzés.

Vannak esetek, mikor a vizsgálat kiegészül röntgenfelvételekkel is. Ez készülhet az egyes fogakról, lehet nagyobb kiterjesztésű panoráma-felvétel, vagy akár 3 dimenziós CBCT felvétel is. Szerződésben vagyunk a VIP Dental Röntgen Centrummal  és a M CBCT Studióval, ahonnan különlegesen jó minőségű, részletgazdag felvételeket kapunk. Ezekkel nagyobb a rálátásunk a szájüreg állapotára. Az ilyen felvételek esetenként elengedhetetlenek. pl.: góckutatásnál, implantálásnál.

Rögtön már az első vizit alkalmával megkezdjük a kezelést?

Nagyobb munkáknál, komplikáltabb eseteknél, első alkalommal nem törekszünk azonnali ellátásra. A hangsúly azon van, hogy a látottak és a hallottak tudatában felmérjük a problémákat, és a megoldásokról, lehetőségekről érthetően tájékoztassuk.

A problémás fogakat, szájképleteket megmutatjuk akár tükörrel, orálkamerával, rtg. felvételekkel, a megoldásokat elmagyarázzuk, vagy mutatunk hasonló munkákat.

Külön öröm, hogy részt vehettünk egy magyar fejlesztésű fogászati szoftver fejlesztésében, mely segítségével egyedülállóan be tudjuk mutatni az egyedi állapotra tervezhető fogpótlásokat. Látványosan, akár az elkészítés folyamatát is felvázolva, számítógépen mutatjuk be a tervezett kezelést.

Természetesen, amikor Ön fogfájással vagy különösebb meggondolást nem igénylő kéréssel érkezik hozzánk, akkor a gyors diagnózis után azonnal megkaphatja a megfelelő ellátást is.

Mennyi az első vizit költsége?

Az első általános konzultáció díja: 9.000 Ft (10 perc)

Ha a konzultációt státuszfelvétel, digitális tervezés, kezelési terv és árajánlat készítés is követi, annak díja 20.000 Ft. (30 perc)

Az implantációs fogpótlást CBCT-re tervezzük, második ülésben kerül sor a kezelés megbeszélésére, kezelési terv és árajánlat készítésére, a tervezés és a második konzultáció összköltsége 20.000 Ft. (30 perc)

Amikor nagyobb megfontolást, hosszabb konzultációt nem igényel az eset és a kezelés rögtön meg is történik, nem számolunk fel konzultációs díjat az első találkozás esetén sem, csupán a kezelés költségét.

Kérjen időpontot az első vizitre

Legegyszerűbben telefonon tudunk időpontot egyeztetni (munkanapokon 9-20 óráig) telefonszámunk: +36 1 349 3903.

Vagy e-mailen: makauszb@gmail.com

„Az a megnyugtató a szakrendelőben, hogy megoldást kínálnak, nem a problémát hajtogatják”

Csak egy kattintásra van problémája megoldásától

Pácienseink véleménye

Szabó Judit

Szabó Judit

Egy fog pótlása azonnal

Választhattam hogy egy hármas hidat építünk, de azt nem szerettem volna mert ép fogat is érintett volna. Akkor mondta Gyula az implantátum lehetőséget, a rendelőben részletesen megmutatta hogy mire számíthatok, elmesélt mindent. Nagyon tetszett hogy megcsinálták az implantátumot és utána már egyből fog is volt rajta.

Énekes Miklós

Énekes Miklós

Fogpótlás

Egy barátom adta meg és ajánlotta a doktor úr címét, és hála istennek hittem neki és eljöttem. Már az első kezelésnél éreztem a precizitást, tudást és törődést, minden pillanatban tudtam hogy mit csinál és miért. A régi félelmek átalakultak teljes bizalommá, és a végeredmény egy egészséges csodás fogsor volt és vele együtt a boldogság.

Csák Mónika

Csák Mónika

Implantáció

Mindig problémásak voltak a fogaim, az egyik fogam hosszában elrepedt és ki kellett húzni. Már állandó vendég vagyok, számomra a bizalom az első, és én a doktor úrban maximálisan megbízom. Alaposan megvizsgál és mindenről tájékoztat, úgy hogy egy civil is megérti milyen beavatkozások lehetségesek.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Az egészséges fogak 10 titka

Válaszoljon 10 kérdéses szájápolási tesztünkre, és megtudja, van-e még tennivalója, hogy fogai egészségét egy életen át megőrizze.