Fogékszer

Manapság a ragyogó fehér fogak bárki számára elérhetőek. Ha még ennél is különlegesebbé, egyedibbé szeretné tenni a mosolyát, díszítse fogát fogékszerrel.

A fogékszer egy kis csiszolt cirkónium kristály, mely a valódi gyémánt intenzív csillogását idézi. Speciális eljárással a fog felszínére lehet ragasztani. A felrakás során olyan technológiát alkalmazunk, hogy a fogzománc ne sérüljön. Így a fogékszer nem károsítja a fogakat, és bármikor eltávolítható.

Fogékszerek

  • nagy választékban
  • néhány perc alatt
  • semmilyen maradandó nyomot nem hagy
  • ragasztással rögzítjük

Így különlegesen egyedivé, felejthetetlenné teheti a mosolyát.

„Az a megnyugtató a szakrendelőben, hogy megoldást kínálnak, nem a problémát hajtogatják”

Csak egy kattintásra van problémája megoldásától

Pácienseink véleménye

Szabó Judit

Szabó Judit

Egy fog pótlása azonnal

Választhattam hogy egy hármas hidat építünk, de azt nem szerettem volna mert ép fogat is érintett volna. Akkor mondta Gyula az implantátum lehetőséget, a rendelőben részletesen megmutatta hogy mire számíthatok, elmesélt mindent. Nagyon tetszett hogy megcsinálták az implantátumot és utána már egyből fog is volt rajta.

Énekes Miklós

Énekes Miklós

Fogpótlás

Egy barátom adta meg és ajánlotta a doktor úr címét, és hála istennek hittem neki és eljöttem. Már az első kezelésnél éreztem a precizitást, tudást és törődést, minden pillanatban tudtam hogy mit csinál és miért. A régi félelmek átalakultak teljes bizalommá, és a végeredmény egy egészséges csodás fogsor volt és vele együtt a boldogság.

Csák Mónika

Csák Mónika

Implantáció

Mindig problémásak voltak a fogaim, az egyik fogam hosszában elrepedt és ki kellett húzni. Már állandó vendég vagyok, számomra a bizalom az első, és én a doktor úrban maximálisan megbízom. Alaposan megvizsgál és mindenről tájékoztat, úgy hogy egy civil is megérti milyen beavatkozások lehetségesek.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Az egészséges fogak 10 titka

Válaszoljon 10 kérdéses szájápolási tesztünkre, és megtudja, van-e még tennivalója, hogy fogai egészségét egy életen át megőrizze.