Fogfehérítés

Egy gyönyörű fehér, ragyogó mosoly a legjobb kiegészítő, amit csak viselhetünk.

Magabiztossá tesz, szívesen mosolygunk, ápolt, tiszta benyomást keltünk. Az első találkozásnál a legtöbb ember először az arcunkat nézi meg, ne szalasszuk el a lehetőséget, hogy a legjobb benyomást tegyük egy ragyogóan fehér mosollyal.

LED lámpás fogfehérítés

Napjainkban fogfehérítés terén nagyon nagy a választék, még nekünk, szakemberként is nehéz volt kiválasztani, hogy melyik módszert válasszuk, melyik az a fogfehérítés, amit nyugodt szívvel ajánlhatunk pácienseinknek.

Rendelőnk 18 éve az első volt Budapesten, ahol a fogfehérítés elérhető volt. Az ultrahangos módszert ezután a led lámpás, majd led tömbös fogfehérítés váltotta. Most örömmel jelentjük, hogy beszereztük minden idők legjobb fogfehérítő lámpáját, gyors, hatékony és fantasztikus eredményeket érünk el vele. De hogy ezt ne csak mondjuk, csodálja meg Ön is eredményeinket:

Miért a LED lámpás fogfehérítést ajánljuk?

Mi a LED-lámpás fogfehérítést választottuk, mert kíméletesen, de mégis hatékonyan és nagyon gyorsan fehéríti a fogakat.

Az sem volt elhanyagolható szempont a választásnál, hogy ma ezt tartják a legeredményesebb fogfehérítő eljárásnak. A fehérítés mindig egy oxidálószeres zselével történik. Az otthon használható módszerek gyenge savak, ezért nagyobbrészt csak hosszútávon (hónapok alatt) hatnak. A rendelői fogfehérítések esetén a hatóanyag koncentrációját nem kell káros szintre emelni, hiszen a fogfehérítő gépek fény vagy ultrahang segítségével képesek a fogfehérítő anyag hatékonyságának megnövelésére. A fényt lámpákkal lehet létrehozni, minél erősebben világít, annál jobb a hatás.

Bizonyos lámpák azonban káros UV és infra sugárzást is gerjesztenek. Az infra melegíti a fogakat, amitől azok kiszáradnak és fájdalmassá válhatnak, sőt “becsapóssá” teszi az eredményt (kiszáradás miatt a fog sokkal fehérebb, aztán ha visszanyeri a nedvességet, visszatér az eredeti sötétebb színe is.) Az UV sugárzásnak pedig a bőrön rákkeltő hatása van. Ezért ezeket a lámpákat nagy körültekintéssel és óvatossággal szabad csak használni.

A LED szűk spektrumban világít, tehát nem sugároz a károsan ható hullámhosszokban. Ezért veszélytelen, azonban a LED-nek nagyon kicsi a teljesítménye. A hirdetések többsége kis teljesítményű LED-es fogfehérítésről szól, amelyek éppen ezért nem hozzák a megfelelő hatékonyságot.

Az igazán jó eredményhez nagy teljesítményű LED-tömb szükséges. Ez az egyedülálló LED-tömb technológiája garantáltan hatékony fogfehérítést hoz létre.

Így lehetséges, hogy a fogfehérítés egyetlen kezelése alkalmával:

 • 5-8 árnyalat fehéredés is bekövetkezzen
 • alacsony koncentrációjú hatóanyaggal
 • rövid kezelési idővel (60 perc)
 • hőközlés nélkül
 • káros sugárhatások nélkül
 • nincs fogszáradás
 • nincs fogmelegedés

Megnyugtató válaszok gyakori kérdésekre

Az elszíneződés oka nagyon sok minden lehet. A kávé, tea, kóla, dohányzás, traumák, gyökérkezelés és sajnos az öregedés mind- mind a fog elszíneződését okozzák. Sőt bizonyos gyógyszerek, mint a tetraciklinek, de a túlzott fluorid fogyasztás is.

Fogorvosi konzultáció során ingyenesen felmérjük a fogak állapotát, és megállapítjuk, hogy elvégezhető-e a fogfehérítés. A fehérítési eljárást megelőzi egy alapos fogtisztítás, mely során minden szennyeződést, lepedéket, fogkövet eltávolítunk, majd a fogakat kipolírozzuk. Ezt a szájhigéniai kezelést érdemes a fehérítés előtt kb. egy héttel elvégeztetni.

A fehérítés során először ínyvédő gél kerül az ínyre, hogy a fehérítő anyag az ínnyel ne érintkezzen. Ezután következik a fehérítő gél, melyet majd a Led-lámpa világit meg.10-15 perc elteltével kikapcsoljuk a lámpát, lemossuk a gélt, és új gél kerül fel. Ezek a lépések 2-3 alkalommal ismételhetőek, attól függően, hogy mennyire fehér fogakat szeretne. Végül lekerül az ínyvédő gél és remineralizáló és érzékenységcsökentő pakolás kerül a fogakra.

Ez a technológia világszerte ismert, évek óta fehéríti milliók fogát. Nem változtat a fog struktúráján, nem teszi tönkre, nincs semmilyen negatív hatással rá. Minden kezelés hozzáértők felügyelete alatt folyik. A régebben használt módszerektől eltérően a Led lámpás technológia a legmodernebb és legbiztonságosabb, mivel ez nem melegíti fel a fogat, nem sugároz káros UV-t, sem infrát, csak a szűk spektrumban, tökéletesen tiszta, a fehérítő anyag számára szükséges kék fényt bocsátja ki. Továbbá a fogfehérítő gél PH értéke semleges vagy közel semleges, így a fogakra semmiképpen sem káros.

A közhiedelemmel ellentétben nem a zománc felszín maratásával, hanem oxidáció révén éri el a kívánt eredményt. A fogak szövetszerkezetében így bizonyítottan nem idéznek elő semmiféle változást. Nyugodtan kijelenthető, hogysem a zománcréteg, sem a dentin nem károsodik.

Nem, nem jellemző. Érzékenység azonban előfordulhat, ez egyéni, mennyire érzékenyek valakinek a fogai, hiszen a fogak élő szövetek. A kezelést követően felléphet a fogak kisebb mértékű hideg- meleg érzékenysége, mely néhány nap alatt magától elmúlik, illetve megfelelő kezeléssel elmulasztható.

gyönyörű fehér fogak

A fogfehérítés nem alkalmazható a következő esetekben:

 • terhesség vagy szoptatás
 • 18 év alatti életkor
 • cukorbetegség
 • kezeletlen szív és érrendszeri betegség
 • fognyaki szuvasodás (rendelőnkben történő kezelés után a fogfehérítés elvégezhető)
 • parodontózis esetén (gyulladt fogágy, korai stádiumban lévő gyulladás esetén rendelőnkben történő kezelés után a fogfehérítés elvégezhető)

A fogfehérítés minden esetben csak a saját fogakra hat. Nem hat a művi készítményekre, tömésekre, hidakra, koronákra. Az egyenletes szín eléréséhez ezért szükség lehet a tömések, koronák cseréjére a kezelés után 2-3 héttel.

Fontos, hogy legalább a fehérítést követő 8-10 napig ne fogyasszunk különösen festő étel- italféleségeket. Ezen időszak alatt még hamar visszaszíneződhetnek a fogak. Ilyenek például a teák, színes üdítők, cukorkák, szeder, cékla, citrusfélék, dohányzás, a mesterséges ételszínezőket tartalmazó ételek-italok. A tartósság nagyban függ az életmódtól. Ha jó szájhigiéniát tart fenn, elkerüli a színezékeket, a hatás sok évig eltart. Néhány év elteltével a fogfehérítés megismételhető.

A fogfehérítés ára 99.000 Ft helyett, most: 69.000 Ft.

Hívja a +36 70 326 5349-es telefonszámot, hétköznapokon 8-20 óra között, vagy lépjen velünk kapcsolatba.

 

„Az a megnyugtató a szakrendelőben, hogy megoldást kínálnak, nem a problémát hajtogatják”

Csak egy kattintásra van problémája megoldásától

Pácienseink véleménye

Szabó Judit

Szabó Judit

Egy fog pótlása azonnal

Választhattam hogy egy hármas hidat építünk, de azt nem szerettem volna mert ép fogat is érintett volna. Akkor mondta Gyula az implantátum lehetőséget, a rendelőben részletesen megmutatta hogy mire számíthatok, elmesélt mindent. Nagyon tetszett hogy megcsinálták az implantátumot és utána már egyből fog is volt rajta.

Énekes Miklós

Énekes Miklós

Fogpótlás

Egy barátom adta meg és ajánlotta a doktor úr címét, és hála istennek hittem neki és eljöttem. Már az első kezelésnél éreztem a precizitást, tudást és törődést, minden pillanatban tudtam hogy mit csinál és miért. A régi félelmek átalakultak teljes bizalommá, és a végeredmény egy egészséges csodás fogsor volt és vele együtt a boldogság.

Csák Mónika

Csák Mónika

Implantáció

Mindig problémásak voltak a fogaim, az egyik fogam hosszában elrepedt és ki kellett húzni. Már állandó vendég vagyok, számomra a bizalom az első, és én a doktor úrban maximálisan megbízom. Alaposan megvizsgál és mindenről tájékoztat, úgy hogy egy civil is megérti milyen beavatkozások lehetségesek.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Az egészséges fogak 10 titka

Válaszoljon 10 kérdéses szájápolási tesztünkre, és megtudja, van-e még tennivalója, hogy fogai egészségét egy életen át megőrizze.