Porcelán héj

Az esztétikai fogászat legelegánsabb vívmánya, más technikákkal elérhetetlen fehérségű és szépségű, tökéletes mosoly. AZ IPS e-max üvegkerámia ma erre a legtökéletesebb megoldás.

Nem kell hozzá az egész fogat lecsiszolni, csupán a fog látható, elülső, ajak felöli felszínéből minimális mennyiséget eltávolítva biztosítunk helyet a felragasztandó kerámia héjnak. Rövid idő alatt nagyon látványos eredmény érhető el.

Olyan, mint a műköröm, felragasztva eltakarja az alatta levő felszíneket.

A hagyományos porcelán héjjak vastagabbak. Az IPS e-max üvegkerámia különlegessége abban rejlik, hogy kb. 2 papírlap vastagságú, mégis tökéletesen fed, eltakarja az alatta lévő felszínt. A felületét egyedileg festjük meg a laboratóriumban, sokszor a páciens jelenlétében.

Épp ezért nem fog úgy kinézni, mintha egy fehér „ pool stikkal „ kenték volna le a fogát. Olyannak festjük meg, amilyenek a szomszédos fogai. Ha a frontfogak mindegyikére készül, abban az esetben olyannak festjük meg, amilyennek szeretné, ilyenkor lehetőség van világosabbra, fehérebbre…stb.

Felszíne, színe az idők során nem változik, felülete tökéletes és antiallergén.

Mikor ajánlott a porcelán héj?

A héjkerámia elsősorban a frontfogak területén, a fogak kisebb formai, esztétikai hibái, helyzeti anomáliái, fejlődési rendellenességből fakadó problémák, elszíneződések, kopások, sérülések esetén ajánlott.

Mikor nem ajánlott porcelán héj készítése?

Nem ajánlott héjkerámia nagymértékben károsodott fogakra, hátsó rágófogakra és rossz szájhigiénia esetén.

Ezt a pótlást még a szakember is nehezen veszi észre.

„Az a megnyugtató a szakrendelőben, hogy megoldást kínálnak, nem a problémát hajtogatják”

Csak egy kattintásra van problémája megoldásától

Pácienseink véleménye

Szabó Judit

Szabó Judit

Egy fog pótlása azonnal

Választhattam hogy egy hármas hidat építünk, de azt nem szerettem volna mert ép fogat is érintett volna. Akkor mondta Gyula az implantátum lehetőséget, a rendelőben részletesen megmutatta hogy mire számíthatok, elmesélt mindent. Nagyon tetszett hogy megcsinálták az implantátumot és utána már egyből fog is volt rajta.

Énekes Miklós

Énekes Miklós

Fogpótlás

Egy barátom adta meg és ajánlotta a doktor úr címét, és hála istennek hittem neki és eljöttem. Már az első kezelésnél éreztem a precizitást, tudást és törődést, minden pillanatban tudtam hogy mit csinál és miért. A régi félelmek átalakultak teljes bizalommá, és a végeredmény egy egészséges csodás fogsor volt és vele együtt a boldogság.

Csák Mónika

Csák Mónika

Implantáció

Mindig problémásak voltak a fogaim, az egyik fogam hosszában elrepedt és ki kellett húzni. Már állandó vendég vagyok, számomra a bizalom az első, és én a doktor úrban maximálisan megbízom. Alaposan megvizsgál és mindenről tájékoztat, úgy hogy egy civil is megérti milyen beavatkozások lehetségesek.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Az egészséges fogak 10 titka

Válaszoljon 10 kérdéses szájápolási tesztünkre, és megtudja, van-e még tennivalója, hogy fogai egészségét egy életen át megőrizze.