Fast & Fixed: kivehető fogsor helyett tökéletes stabilitás

Ismerje meg a 21. század egyik leghatékonyabb megoldását a teljes foghiány megszüntetésére!

A középkorú magyar lakosság többségének rossz minőségű fogászati híd van a szájában, amelyek tartópillérei bármikor kieshetnek a helyükről. Ha ez megtörténik, akkor annak súlyos következményei lehetnek: tartópillérek hiányában az egész híd veszélybe kerül, így nem lesz, ami megtámasztaná a pótlást.

A páciensek ilyenkor természetesen megijednek: „Mi lesz velem fogak nélkül? Én nem szeretnék kivehető fogsort viselni!”

Protézissel ugyanis az önfeledt mosolygás gyakorta csupán egy álom. Szerencsére létezik olyan megoldás, amellyel még azok is fix és gyors megoldást kaphatnak, akiknek kevés csontjuk van.

Ez a módszer a Fast & Fixed, aminek használatával visszanyerhető a rágás képessége, valamint kiélvezhető az önfeledt mosolygás és beszélgetés szeretteinkkel, barátainkkal.

Nézze meg videónkat arról, hogyan pótolható gyorsan és kíméletesen a teljes fogatlanság implantátumokkal.

Jelentkezzen be konzultációra, hogy Önnek is megtaláljuk a legjobb megoldást! Kattintson a gombra elérhetőségeinkért! 

Miért nem szeretik a páciensek a kivehető fogsort?

Bár kevés páciens örül annak, hogy ha protézist kell viselnie, de annak mégis van egy fontos előnye: a kivehető pótlás egy igazi aduász, ami szinte mindenkinél megvalósítható, ráadásul rendkívül olcsó az elkészítése.

Csakhogy megszokása és viselése kellemetlenségekkel jár, és állcsontunk sorvadása miatt egy idő után még a legpontosabban illeszkedő fogsor is billegni kezd. Ilyenkor kényelmetlen a viselése, és állandósul a bizonytalanságérzet: a páciens úgy érzi, mintha a protézis ki akarna esni a helyéről. Már nem tudja élvezni az élet legszebb pillanatait sem: nem mer mosolyogni, beszélgetni, enni, mert attól fél, hogy a fogsor a legrosszabb pillanatban esik ki a helyéről. Ilyenkor a protézis ragasztók kínálnak átmeneti megodást.

Ez az állapot sem esztétikai, sem életminőségi szempontból nem ideális, de szerencsére létezik rá tartós megoldás.

Fogimplantátumok beültetésével és fix hídprotézissel ugyanis tökéletesen stabil állapot érhető el. Ennek a sok éve folyamatosan bizonyító módszernek az egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb eljárása a Fast & Fixed.

Jelentkezzen be konzultációra, hogy Önnek is megtaláljuk a legjobb megoldást! Kattintson a gombra elérhetőségeinkért! 

Fogimplantátum: szóló és teljes foghiányra is

Miért olyan hatékony a fogimplantátum?

Azért, mert a bioanyagból készülő műfoggyökeret az elveszített fog gyökerének helyére, közvetlenül az állcsontba ültetjük be.

Ez a modern fogászat leghatékonyabb válasza a foghiányra, hiszen a fájdalommentes beavatkozással olyan pótlás készíthető, ami stabilitást és biztonságérzetet nyújt, valamint javítja az életminőséget és a komfortérzetet.

A szervezetbarát, akár 99 százalékos sikerességi rátát is elérő fogimplantátumokkal ráadásul fix megoldást adhatunk a teljes fogatlanságra is. 4 vagy 6 műgyökér beültetése ugyanis elég lehet ahhoz, hogy kivehető fogsor helyett stabil pótlást készítsünk, amely étkezéskor, mosolygáskor vagy beszélgetéskor nem mozdul el a helyéről.

 

Jelentkezzen be konzultációra, hogy Önnek is megtaláljuk a legjobb megoldást! Kattintson a gombra elérhetőségeinkért! 

Teljes foghiány: Hogyan stabilizálható a pótlás?

Egyszerűen: 4 darab, különleges módon beültetett fogimplantátumra már körhidat vagy hídprotézist is felcsavarozhatunk, és ezzel a módszerrel teljesen fix pótlást készíthetünk, vagyis a páciens nem tudja azt eltávolítani a helyéről. Márpedig az emberek manapság inkább fix módon rögzített fogakat szeretnének, lehetőleg a sebészi műtétet követően azonnal.

A 4 implantos megoldás sikerének titka az, hogy a fogbeültetés során különleges protokollt használunk, és a műgyökereket speciális módon és speciális irányban ültetjük be a csontba.

Hogy ez mit jelent?

Azt, hogy amíg a frontfogak helyére kerülő implantátumok egyenesen, addig a szélsők ferdén kerülnek a helyükre. Ez azért fontos, mert a legtöbb és legjobb minőségű csont általában középen (az áll és az orr alatt) marad meg, miközben oldalt, az őrlőfogak helyén már jelentős sorvadást tapasztalhatunk. A ferdén beültetett implantátumok vége viszont a különleges módszernek köszönhetően az őrlőfogak helyén áll, és emiatt stabil hídprotézist csavarozhatunk a műgyökerekre.

Ez a 4 implantátumos megoldás sikerének titka. A kívánt eredményt ugyanakkor csak prémium implantátumrendszerek segítségével érhetjük el, és mi teljesen mértékben megbízunk a Bredent rendszerben, hiszen bizonyította eredményességét az elmúlt évek során.

Fast & Fixed: Mi a módszer előnye?

Az, hogy alkalmazásával elkerülhető a költséges csontpótlás, és kényelmetlen fogsor helyett fix választ adhatunk a teljes foghiányra is.

Mivel a rágóerő az implantátumokra helyeződik, ezért nem kell számolni a későbbi drasztikus íny- és csontsorvadással, ami egy fogsor viselése esetében sajnos elkerülhetetlen. Ideális esetben pedig nemcsak 4, de akár 6 implantátummal is megvalósítható ez a módszer, hogy a végeredmény még stabilabb és erősebb legyen. Ráadásul a Fast & Fixed-nek van még egy előnye: ez pedig a gyorsaság.

A Bredent rendszerével ugyanis a páciens már aznap látható fogpótlást kap, vagyis fogakkal és felhőtlen mosollyal hagyhatja el a rendelőt.

Jelentkezzen be konzultációra, hogy Önnek is megtaláljuk a legjobb megoldást! Kattintson a gombra elérhetőségeinkért! 

Mit kell tudni a műtéti folyamatról?

A Fast & Fixed megvalósításához nélkülözhetetlen az általánosan jó egészségi állapot, és hogy a műtét helyén megfelelő legyen a csont vastagsága, magassága és keménysége. Éppen ezért a megoldást egy alapos és precíz állapotfelmérés előzi meg.

Ha a csont jó állapotban van, akkor kitűzzük a fogbeültetés időpontját: ez egy reggeltől késő délutánig tartó eljárás, azért, hogy végül tökéletes végeredmény születhessen. Azon a napon a páciens az egyetlen, akit kezelünk, és ő az, akire egész nap koncentrálunk, hiszen az a célunk, hogy az átadott pótlás tökéletes legyen.

Elsőként a fogászati implantátumot ültetjük be, majd azonnal lenyomatot veszünk, amit futár visz el a fogtechnikai laborba, ahol egy hosszú távú ideiglenes pótlást készítenek. Amikor az elkészül, a futár visszasiet az ideiglenes pótlással a rendelőnkbe, mi pedig rácsavarozzuk azt az implantátumokra.

A hosszú távú ideiglenes körhíd összemerevíti a 4 implantátumot, így nemcsak az esztétikum, hanem a funkció tekintetében is segít. A gyógyulási időszakot követően, általában 6 hónap múlva elkészítjük a végleges pótlást. Erre azért is van szükség, mert ez alatt a néhány hónap alatt rengeteget változik az ínykontúr, és az új körhidat már ehhez az állapothoz igazítjuk, hogy az esztétikum ismét tökéletes és hiánytalan legyen.

A 4 implantátumos megoldás komoly felkészültséget és együttműködést igényel szájsebész, a protetikus és a fogtechnikus részéről. A minőséget és a biztonságot ezáltal több tényező: a gyártók protokollja, a fogorvosok és fogtechnikusok tapasztalata, valamint a fejlett technológia is biztosítja.

  • Válassza Ön is ezt az eljárást, és élvezze ki az életet büszke, magabiztos mosollyal!

Jelentkezzen be konzultációra, hogy Önnek is megtaláljuk a legjobb megoldást! Kattintson a gombra elérhetőségeinkért!