gyönyörű fehér fogakFogfehérítés

Egy gyönyörű fehér, ragyogó mosoly a legjobb kiegészítő, amit csak viselhetünk.

Magabiztossá tesz, szívesen mosolygunk, ápolt, tiszta benyomást keltünk. Az első találkozásnál a legtöbb ember először az arcunkat nézi meg, ne szalasszuk el a lehetőséget, hogy a legjobb benyomást tegyük egy ragyogóan fehér mosollyal.

Napjainkban fogfehérítés terén nagyon nagy a választék, még nekünk, szakemberként is nehéz volt kiválasztani, hogy melyik módszert válasszuk, melyik az a fogfehérítés, amit nyugodt szívvel ajánlhatunk pácienseinknek.

Miért a LED lámpás fogfehérítést ajánljuk?

Mi a LED-lámpás fogfehérítést választottuk, mert kíméletesen, de mégis hatékonyan és nagyon gyorsan fehéríti a fogakat.

Az sem volt elhanyagolható szempont a választásnál, hogy ma ezt tartják a legeredményesebb fogfehérítő eljárásnak. A fehérítés mindig egy oxidálószeres zselével történik. Az otthon használható módszerek gyenge savak, ezért nagyobbrészt csak hosszútávon (hónapok alatt) hatnak. A rendelői fogfehérítések esetén a hatóanyag koncentrációját nem kell káros szintre emelni, hiszen a fogfehérítő gépek fény vagy ultrahang segítségével képesek a fogfehérítő anyag hatékonyságának megnövelésére. A fényt lámpákkal lehet létrehozni, minél erősebben világít, annál jobb a hatás.

Bizonyos lámpák azonban káros UV és infra sugárzást is gerjesztenek. Az infra melegíti a fogakat, amitől azok kiszáradnak és fájdalmassá válhatnak, sőt “becsapóssá” teszi az eredményt (kiszáradás miatt a fog sokkal fehérebb, aztán ha visszanyeri a nedvességet, visszatér az eredeti sötétebb színe is.) Az UV sugárzásnak pedig a bőrön rákkeltő hatása van. Ezért ezeket a lámpákat nagy körültekintéssel és óvatossággal szabad csak használni. ( Ilyen például a Zoom, Brite Smile, Beyond.)

A LED szűk spektrumban világít, tehát nem sugároz a károsan ható hullámhosszokban. Ezért veszélytelen, azonban a LED-nek nagyon kicsi a teljesítménye. A hirdetések többsége kis teljesítményű 3-5 LED-es fogfehérítésről szól, amelyek éppen ezért nem hozzák a megfelelő hatékonyságot.

Az igazán jó eredményhez legalább 20-25 nagyteljesítményű LED szükséges. Nálunk a LED-tömb fényforrása 25 db nagyteljesítményű, lézer precizítású LED-et tartalmaz, és éppen ezért, az egyedülálló LED-tömb technológiája garantáltan hatékony fogfehérítést hoz létre.

 

Before-After

Led lámpás fogfehérítés

Így lehetséges, hogy a fogfehérítés egyetlen kezelése alkalmával:

 • 5-8 árnyalat fehéredés is bekövetkezzen
 • alacsony koncentrációjú hatóanyaggal
 • rövid kezelési idővel (60 perc)
 • hőközlés nélkül
 • káros sugárhatások nélkül
 • nincs fogszáradás
 • nincs fogmelegedés

 

TAVASZI FOGFEHÉRÍTÉS AKCIÓNK:

Oral B Pro 6000 elektromos fogkefe

Március 1. és május 31. között fogfehérítésen részt vevő pácienseink között kisorsolunk

egy Oral-B PRO 6000 3D elektromos “okos”fogkefét (7 pótfejjel, smart guide kijelzővel, utazótokkal). Sorsolás 2019. május 31.-én.

Ha párjával, barátnőjével ketten együtt jönnek fogfehérítésre, garantált ajándékunk az Oral-B PRO 6000 3D elektromos “okos”fogkefe (7 pótfejjel, smart guide kijelzővel, utazótokkal), hogy fogaik gyönyörű fehérségét, minél tovább megőrizhessék.

Mi okozza fog elszíneződését?

Az elszíneződés oka nagyon sok minden lehet. A kávé, tea, kóla, dohányzás, traumák, gyökérkezelés és sajnos az öregedés mind- mind a fog elszíneződését okozzák. Sőt bizonyos gyógyszerek, mint a tetraciklinek, de a túlzott fluorid fogyasztás is.

 

Hogyan történik a fogfehérítés?

Fogorvosi konzultáció során ingyenesen felmérjük a fogak állapotát, és megállapítjuk, hogy elvégezhető-e a fogfehérítés. A fehérítési eljárást megelőzi egy alapos fogtisztítás, mely során minden szennyeződést, lepedéket, fogkövet eltávolítunk, majd a fogakat kipolírozzuk. Ezt a szájhigéniai kezelést érdemes a fehérítés előtt kb. egy héttel elvégeztetni.

LED lámpás fogfehérítés

A fogfehérítés menete

A fehérítés során először ínyvédő gél kerül az ínyre, hogy a fehérítő anyag az ínnyel ne érintkezzen. Ezután következik a fehérítő gél, melyet majd a Led-lámpa világit meg.10-15 perc elteltével kikapcsoljuk a lámpát, lemossuk a gélt, és új gél kerül fel. Ezek a lépések 2-3 alkalommal ismételhetőek, attól függően, hogy mennyire fehér fogakat szeretne. Végül lekerül az ínyvédő gél és remineralizáló és érzékenységcsökentő pakolás kerül a fogakra.

 

Biztonságos ez a fogfehérítés?

Ez a technológia világszerte ismert, évek óta fehéríti milliók fogát. Nem változtat a fog struktúráján, nem teszi tönkre, nincs semmilyen negatív hatással rá. Minden kezelés hozzáértők felügyelete alatt folyik. A régebben használt módszerektől eltérően a Led lámpás technológia a legmodernebb és legbiztonságosabb, mivel ez nem melegíti fel a fogat, nem sugároz káros UV-t, sem infrát, csak a szűk spektrumban, tökéletesen tiszta, a fehérítő anyag számára szükséges kék fényt bocsátja ki. Továbbá a fogfehérítő gél PH értéke semleges vagy közel semleges, így a fogakra semmiképpen sem káros.

A közhiedelemmel ellentétben nem a zománc felszín maratásával, hanem oxidáció révén éri el a kívánt eredményt. A fogak szövetszerkezetében így bizonyítottan nem idéznek elő semmiféle változást. Nyugodtan kijelenthető, hogy sem a zománcréteg, sem a dentin nem károsodik.

Fájdalmas a fogfehérítés?

Nem, nem jellemző. Érzékenység azonban előfordulhat, ez egyéni, mennyire érzékenyek valakinek a fogai, hiszen a fogak élő szövetek. A kezelést követően felléphet a fogak kisebb mértékű hideg- meleg érzékenysége, mely néhány nap alatt magától elmúlik, illetve megfelelő kezeléssel elmulasztható.

Mindenkinél elvégezhető a fogfehérítés?

A fogfehérítés nem alkalmazható a következő esetekben:

 • terhesség vagy szoptatás
 • 18 év alatti életkor
 • cukorbetegség
 • kezeletlen szív és érrendszeri betegség
 • fognyaki szuvasodás (rendelőnkben történő kezelés után a fogfehérítés elvégezhető)
 • parodontózis esetén (gyulladt fogágy, korai stádiumban lévő gyulladás esetén rendelőnkben történő kezelés után a fogfehérítés elvégezhető)

Minden fogat kifehérít?

A fogfehérítés minden esetben csak a saját fogakra hat. Nem hat a művi készítményekre, tömésekre, hidakra, koronákra. Az egyenletes szín eléréséhez ezért szükség lehet a tömések, koronák cseréjére a kezelés után 2-3 héttel.

Mennyi ideig fog tartani a fogfehérítés hatása?

Fontos, hogy legalább a fehérítést követő 8-10 napig ne fogyasszunk különösen festő étel- italféleségeket. Ezen időszak alatt még hamar visszaszíneződhetnek a fogak. Ilyenek például a teák, színes üdítők, cukorkák, szeder, cékla, citrusfélék, dohányzás, a mesterséges ételszínezőket tartalmazó ételek-italok. A tartósság nagyban függ az életmódtól. Ha jó szájhigiéniát tart fenn, elkerüli a színezékeket, a hatás sok évig eltart. Néhány év elteltével a fogfehérítés megismételhető.

Mennyibe kerül a fogfehérítés?

A fogfehérítés ára 99.000 Ft helyett, most: 69.000 Ft.

Szeretne bejelentkezni vagy további kérdése van?

Hívja a +36703265349-es telefonszámot, hétköznapokon 8-20 óra között, vagy lépjen velünk kapcsolatba.

 • “Gyönyörű lett, mindenkinek ajánlom”–K. Szilvi

 • “Köszönöm Ágnes hozzáértését, kedvességét, és a csodálatos végeredményt. Örülök, hogy rászántam magam.”–F. Cili

 • “Klassz lett, kíváncsi vagyok, hogy jön majd be a csajoknak”–H. Patrik

Patrik visszajelzését még várjuk 🙂

Visszajelzett!! “Bejött :-))))))” Köszönjük!