Fogfehérítés

Egy gyönyörű fehér, ragyogó mosoly a legjobb kiegészítő, amit csak viselhetünk.

Magabiztossá tesz, szívesen mosolygunk, ápolt, tiszta benyomást keltünk. Az első találkozásnál a legtöbb ember először az arcunkat nézi meg, ne szalasszuk el a lehetőséget, hogy a legjobb benyomást tegyük egy ragyogóan fehér mosollyal.

Napjainkban fogfehérítés terén nagyon nagy a választék, még nekünk, szakemberként is nehéz volt kiválasztani, hogy melyik módszert válasszuk, melyik az a fogfehérítés, amit nyugodt szívvel ajánlhatunk pácienseinknek.

Rendelőnk 18 éve az első volt Budapesten, ahol a fogfehérítés elérhető volt. Az ultrahangos módszert ezután a led lámpás, majd led tömbös fogfehérítés váltotta. Most örömmel jelentjük, hogy beszereztük minden idők legjobb fogfehérítő lámpáját, gyors, hatékony és fantasztikus eredményeket érünk el vele. De hogy ezt ne csak mondjuk, csodálja meg Ön is eredményeinket:

Miért a LED lámpás fogfehérítést ajánljuk?

Mi a LED-lámpás fogfehérítést választottuk, mert kíméletesen, de mégis hatékonyan és nagyon gyorsan fehéríti a fogakat.

Az sem volt elhanyagolható szempont a választásnál, hogy ma ezt tartják a legeredményesebb fogfehérítő eljárásnak. A fehérítés mindig egy oxidálószeres zselével történik. Az otthon használható módszerek gyenge savak, ezért nagyobbrészt csak hosszútávon (hónapok alatt) hatnak. A rendelői fogfehérítések esetén a hatóanyag koncentrációját nem kell káros szintre emelni, hiszen a fogfehérítő gépek fény vagy ultrahang segítségével képesek a fogfehérítő anyag hatékonyságának megnövelésére. A fényt lámpákkal lehet létrehozni, minél erősebben világít, annál jobb a hatás.

Bizonyos lámpák azonban káros UV és infra sugárzást is gerjesztenek. Az infra melegíti a fogakat, amitől azok kiszáradnak és fájdalmassá válhatnak, sőt “becsapóssá” teszi az eredményt (kiszáradás miatt a fog sokkal fehérebb, aztán ha visszanyeri a nedvességet, visszatér az eredeti sötétebb színe is.) Az UV sugárzásnak pedig a bőrön rákkeltő hatása van. Ezért ezeket a lámpákat nagy körültekintéssel és óvatossággal szabad csak használni.

A LED szűk spektrumban világít, tehát nem sugároz a károsan ható hullámhosszokban. Ezért veszélytelen, azonban a LED-nek nagyon kicsi a teljesítménye. A hirdetések többsége kis teljesítményű LED-es fogfehérítésről szól, amelyek éppen ezért nem hozzák a megfelelő hatékonyságot.

Az igazán jó eredményhez nagy teljesítményű LED-tömb szükséges. Ez az egyedülálló LED-tömb technológiája garantáltan hatékony fogfehérítést hoz létre.

Before-After

Led lámpás fogfehérítés

Így lehetséges, hogy a fogfehérítés egyetlen kezelése alkalmával:

 • 5-8 árnyalat fehéredés is bekövetkezzen
 • alacsony koncentrációjú hatóanyaggal
 • rövid kezelési idővel (60 perc)
 • hőközlés nélkül
 • káros sugárhatások nélkül
 • nincs fogszáradás
 • nincs fogmelegedés

 

Megnyugtató válaszok gyakori kérdésekre

Mi okozza fog elszíneződését?

Az elszíneződés oka nagyon sok minden lehet. A kávé, tea, kóla, dohányzás, traumák, gyökérkezelés és sajnos az öregedés mind- mind a fog elszíneződését okozzák. Sőt bizonyos gyógyszerek, mint a tetraciklinek, de a túlzott fluorid fogyasztás is.

Hogyan történik a fogfehérítés?

Fogorvosi konzultáció során ingyenesen felmérjük a fogak állapotát, és megállapítjuk, hogy elvégezhető-e a fogfehérítés. A fehérítési eljárást megelőzi egy alapos fogtisztítás, mely során minden szennyeződést, lepedéket, fogkövet eltávolítunk, majd a fogakat kipolírozzuk. Ezt a szájhigéniai kezelést érdemes a fehérítés előtt kb. egy héttel elvégeztetni.

A fehérítés során először ínyvédő gél kerül az ínyre, hogy a fehérítő anyag az ínnyel ne érintkezzen. Ezután következik a fehérítő gél, melyet majd a Led-lámpa világit meg.10-15 perc elteltével kikapcsoljuk a lámpát, lemossuk a gélt, és új gél kerül fel. Ezek a lépések 2-3 alkalommal ismételhetőek, attól függően, hogy mennyire fehér fogakat szeretne. Végül lekerül az ínyvédő gél és remineralizáló és érzékenységcsökentő pakolás kerül a fogakra.

Biztonságos ez a fogfehérítés?

Ez a technológia világszerte ismert, évek óta fehéríti milliók fogát. Nem változtat a fog struktúráján, nem teszi tönkre, nincs semmilyen negatív hatással rá. Minden kezelés hozzáértők felügyelete alatt folyik. A régebben használt módszerektől eltérően a Led lámpás technológia a legmodernebb és legbiztonságosabb, mivel ez nem melegíti fel a fogat, nem sugároz káros UV-t, sem infrát, csak a szűk spektrumban, tökéletesen tiszta, a fehérítő anyag számára szükséges kék fényt bocsátja ki. Továbbá a fogfehérítő gél PH értéke semleges vagy közel semleges, így a fogakra semmiképpen sem káros.

A közhiedelemmel ellentétben nem a zománc felszín maratásával, hanem oxidáció révén éri el a kívánt eredményt. A fogak szövetszerkezetében így bizonyítottan nem idéznek elő semmiféle változást. Nyugodtan kijelenthető, hogysem a zománcréteg, sem a dentin nem károsodik.

Fájdalmas a fogfehérítés?

Nem, nem jellemző. Érzékenység azonban előfordulhat, ez egyéni, mennyire érzékenyek valakinek a fogai, hiszen a fogak élő szövetek. A kezelést követően felléphet a fogak kisebb mértékű hideg- meleg érzékenysége, mely néhány nap alatt magától elmúlik, illetve megfelelő kezeléssel elmulasztható.

gyönyörű fehér fogak

 

Mindenkinél elvégezhető a fogfehérítés?

A fogfehérítés nem alkalmazható a következő esetekben:

 • terhesség vagy szoptatás
 • 18 év alatti életkor
 • cukorbetegség
 • kezeletlen szív és érrendszeri betegség
 • fognyaki szuvasodás (rendelőnkben történő kezelés után a fogfehérítés elvégezhető)
 • parodontózis esetén (gyulladt fogágy, korai stádiumban lévő gyulladás esetén rendelőnkben történő kezelés után a fogfehérítés elvégezhető)

Minden fogat kifehérít?

A fogfehérítés minden esetben csak a saját fogakra hat. Nem hat a művi készítményekre, tömésekre, hidakra, koronákra. Az egyenletes szín eléréséhez ezért szükség lehet a tömések, koronák cseréjére a kezelés után 2-3 héttel.

Mennyi ideig fog tartani a fogfehérítés hatása?

Fontos, hogy legalább a fehérítést követő 8-10 napig ne fogyasszunk különösen festő étel- italféleségeket. Ezen időszak alatt még hamar visszaszíneződhetnek a fogak. Ilyenek például a teák, színes üdítők, cukorkák, szeder, cékla, citrusfélék, dohányzás, a mesterséges ételszínezőket tartalmazó ételek-italok. A tartósság nagyban függ az életmódtól. Ha jó szájhigiéniát tart fenn, elkerüli a színezékeket, a hatás sok évig eltart. Néhány év elteltével a fogfehérítés megismételhető.

Mennyibe kerül a fogfehérítés?

A fogfehérítés ára 99.000 Ft helyett, most: 69.000 Ft.

Szeretne bejelentkezni vagy további kérdése van?

Hívja a +36703265349-es telefonszámot, hétköznapokon 8-20 óra között, vagy lépjen velünk kapcsolatba.

 • “Gyönyörű lett, mindenkinek ajánlom”–K. Szilvi

 • “Köszönöm Ágnes hozzáértését, kedvességét, és a csodálatos végeredményt. Örülök, hogy rászántam magam.”–F. Cili

 • “Hű, de klassz lett!”–H. Patrik