Silensor horkolásgátló

A Silensor egy igen kisméretű, kényelmes horkolásgátló. Méretét tekintve akkora, mint egy alsó-felső éjszakai fogfehérítő sín. Anyaga különleges 2 rétegű műanyag, a fogak felé eső felszíne puha, a külső oldala kellően merev. A legtöbb hasonló készülékkel szemben lehetővé teszi a száj nyitását és enyhe oldalmozgását is.

Az alsó és felső állcsont között egy szívós, de vékony csuklóelem teremt kapcsolatot. Amikor éjjel szájunkat kitátva az áll “leesne ” – ezáltal hátramozdulva szűkítené a légutakat – a csukló meggátolja a hátraesést, csak előremozdulva nyílhat a száj.

Mennyire hatásos a horkolásgátló?

Az esetek nagy részében azonnali a hatás. Kis százalékban kb. egy hét alatt be lehet állítani a megfelelő működést.

Meddig tart a horkolásgátló hatása?

Ameddig hordják. Megfigyeltük, hogy kb. 3 -4 hét hordás után a hatás csökken. Ekkor 1-2 nap szünet után ismét teljes értékűen működik az eszköz.

Okozhat-e gondot a horkolásgátló készülék?

Azok, akik erősen csikorgatják a fogaikat, álmukban állcsontízületi károsodást szenvedhetnek. Ezeknek a horkolóknak nem javasoljuk a készülék használatát.

A készülék elkészítése előtt Önnek kérdőívet kell kitöltenie, amellyel tisztázzák, hogy Ön szorít-e.

„Az a megnyugtató a szakrendelőben, hogy megoldást kínálnak, nem a problémát hajtogatják”

Csak egy kattintásra van problémája megoldásától

Pácienseink véleménye

Szabó Judit

Szabó Judit

Egy fog pótlása azonnal

Választhattam hogy egy hármas hidat építünk, de azt nem szerettem volna mert ép fogat is érintett volna. Akkor mondta Gyula az implantátum lehetőséget, a rendelőben részletesen megmutatta hogy mire számíthatok, elmesélt mindent. Nagyon tetszett hogy megcsinálták az implantátumot és utána már egyből fog is volt rajta.

Énekes Miklós

Énekes Miklós

Fogpótlás

Egy barátom adta meg és ajánlotta a doktor úr címét, és hála istennek hittem neki és eljöttem. Már az első kezelésnél éreztem a precizitást, tudást és törődést, minden pillanatban tudtam hogy mit csinál és miért. A régi félelmek átalakultak teljes bizalommá, és a végeredmény egy egészséges csodás fogsor volt és vele együtt a boldogság.

Csák Mónika

Csák Mónika

Implantáció

Mindig problémásak voltak a fogaim, az egyik fogam hosszában elrepedt és ki kellett húzni. Már állandó vendég vagyok, számomra a bizalom az első, és én a doktor úrban maximálisan megbízom. Alaposan megvizsgál és mindenről tájékoztat, úgy hogy egy civil is megérti milyen beavatkozások lehetségesek.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Az egészséges fogak 10 titka

Válaszoljon 10 kérdéses szájápolási tesztünkre, és megtudja, van-e még tennivalója, hogy fogai egészségét egy életen át megőrizze.