Profilaxis Program

 

Lépj be az egészséges fogak világába!

 

helyes szájápolással az egészséges fogakért

Egészséges, szép fogak

A tökéletes szájhigiénia igazi élmény! Magabiztos mosoly, gyönyörű egészséges fogak, jó lehelet. A megfelelően ápolt fogak nem romlanak el, az ínygyulladás megfelelő szájápolással megelőzhető és kezelhető.

Profilaxis programunk egy 2 x 1 órás professzionális szájápolási tréning, ahol személyre szabottan, egyéni foglalkozás keretében, mindent megtanítunk a helyes szájápolásról.

Dömötör Ági

Dömötör Ágnes
klinikai dentál higénikus, minden szájápolással kapcsolatos kérdésedre választ ad.

Miért gyere el a profilaxis programra?

A szájápolás mesterfogásait sajnos sem iskolában, sem máshol nem tanítják, így az emberek 95%-a nincs is tisztában vele. Azt hisszük, ha naponta kétszer fogat mosunk, megtettük amit lehetett. Aztán a fogorvosnál csodálkozunk rá, hogy ez messze nincs így!

A helyes fogmosás a megfelelő fogkefe kiválasztásával és az ahhoz illő technika elsajátításával kezdődik. A fogközök tisztítását, a fogselyem helyes használatát kevesen ismerik. Mindezek nem csupán elméleti ismeretek, a gyakorlatban is jól kell alkalmazni őket. A helyes mozdulatra rá kell érezni, többszöri finomítás, gyakorlás kell ahhoz, hogy mindennapi készséggé váljon.

A fogkrémek és szájvizek átláthatatlan kínálatában eligazodni lehetetlenség, mi megmondjuk melyik az, ami Neked, a Te problémádon valóban segít.

A megelőzés a legjobb terápia

Mindössze 2 x 1 órádat és egy fogtömés árát kell rászánni arra, hogy a fogaid egészségét egy életen át megőrizhesd. Ne várj tovább! Időpontért jelentkezz be hozzánk mielőbb! Szeretettel várunk!

Profilaxis_logó_1235 x 335 mm

Felnőtt programunkban részt vett pácienseink mondták:

  • Ilyen profi helyen még nem voltam. Gratulálok!–K. István

  • Nagyon elégedett vagyok, örülök, hogy rászántam magam. Csak azt sajnálom, hogy nem jöttem már sokkal hamarabb! Néhány tömést megspórolhattam volna…–P. Viktória

  • Nagyon örülök, hogy részt vettem a Profilaxis Programban. Korábban több fogorvosnál is jártam fogkő eltávolítás miatt, akik jelezték, hogy nagyon gyulladt az ínyem. Kaptam tanácsot, hogy milyen eszközöket használjak, de azt nem mutatták meg hogyan használjam és a rossz fogmosási technikát sem lehetett szóbeli tanácsokkal korrigálni. Ez a program egyedülálló, végre megmutatták hogyan tudom hatékonyan megtisztítani a fogakat és a fogközöket. Az első teljes fogköz tisztítás igazán felszabadító érzés volt, azóta is naponta végzem. Örülök, hogy olyan tudást kaptam, amivel sikeresen lehet megőrizni a fogak és az íny épségét, csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb fedeztem fel ezt a lehetőséget. Azt hiszem ez az a tudás, amire iskoláskortól tanítani kellene minden gyereket.–H. Beáta

  • Tetszett a program, nem gondoltam, hogy fogat mosni ilyen nagy tudomány. Hozom a férjemet is!–D. Szilvi

  • Több éve küzdök ínygyulladással. Most 3 hét után jelentős javulás látszik. Ezt a megfelelő szájápolásnak és szereknek köszönhetem, amire itt tanítottatok és ajánlottatok. Még egyszer nagy köszönet érte!–Sz. Attila

 

Személyre szabott oktatás

A felnőttek mellett speciális csomagokkal várjuk a kismamákat és a gyermekeket is, akiknek különösen fontos a jó szájhigiénia elsajátítása és fenntartása:

Profilaxis program gyerekeknek

profilaxis program kismamáknak

Valóban nekem szól ez a program?

Ha nem vagy biztos benne, töltsd ki szájhigiéniai tesztünket, melyben 10 kérdést teszünk fel, és megtudod, érdemes-e eljönnöd hozzánk.

Kitöltöm a szájhigiénia tesztet!

* Szájhigiéniás konzultáció: Klinikai dentálhigiénikus szakember ismerteti és elmagyarázza az Ön számára ajánlott szájhigiéniai kezeléseket (pl. fogfehérítés, fogkő eltávolítás, profilaxis program stb.), ezek menetét, tartalmát, válaszolva az ezzel kapcsolatos kérdésekre (15 perc).