Profilaxis program felnőtteknek

A tökéletes szájhigiénia igazi élmény! Magabiztos mosoly, gyönyörű egészséges fogak, jó lehelet. A megfelelően ápolt fogak nem romlanak el, az ínygyulladás megfelelő szájápolással megelőzhető és kezelhető.

Profilaxis programunk egy 2 x 1 órás professzionális szájápolási tréning, ahol személyre szabottan, egyéni foglalkozás keretében, mindent megtanítunk a helyes szájápolásról.

Dömötör Ágnes

Dömötör Ágnes

klinikai dentál higénikus, minden szájápolással kapcsolatos kérdésedre választ ad.

Miért gyere el a profilaxis programra?

A szájápolás mesterfogásait sajnos sem iskolában, sem máshol nem tanítják, így az emberek 95%-a nincs is tisztában vele. Azt hisszük, ha naponta kétszer fogat mosunk, megtettük amit lehetett. Aztán a fogorvosnál csodálkozunk rá, hogy ez messze nincs így!

A helyes fogmosás a megfelelő fogkefe kiválasztásával és az ahhoz illő technika elsajátításával kezdődik. A fogközök tisztítását, a fogselyem helyes használatát kevesen ismerik. Mindezek nem csupán elméleti ismeretek, a gyakorlatban is jól kell alkalmazni őket. A helyes mozdulatra rá kell érezni, többszöri finomítás, gyakorlás kell ahhoz, hogy mindennapi készséggé váljon.

A fogkrémek és szájvizek átláthatatlan kínálatában eligazodni lehetetlenség, mi megmondjuk melyik az, ami Neked, a Te problémádon valóban segít.

A megelőzés a legjobb terápia

Mindössze 2 x 1 órádat és egy fogtömés árát kell rászánni arra, hogy a fogaid egészségét egy életen át megőrizhesd. Ne várj tovább! Időpontért jelentkezz be hozzánk mielőbb! Szeretettel várunk!

Felnőtt programunkban részt vett pácienseink mondták:

Személyre szabott oktatás

A felnőttek mellett speciális csomagokkal várjuk a kismamákat és a gyermekeket is, akiknek különösen fontos a jó szájhigiénia elsajátítása és fenntartása:

Valóban nekem szól a profilaxis program?

Ha nem vagy biztos benne, töltsd ki szájhigiéniai tesztünket, melyben 10 kérdést teszünk fel, és megtudod, érdemes-e eljönnöd hozzánk.

„Az a megnyugtató a szakrendelőben, hogy megoldást kínálnak, nem a problémát hajtogatják”

Csak egy kattintásra van problémája megoldásától

Pácienseink véleménye

Szabó Judit

Szabó Judit

Egy fog pótlása azonnal

Választhattam hogy egy hármas hidat építünk, de azt nem szerettem volna mert ép fogat is érintett volna. Akkor mondta Gyula az implantátum lehetőséget, a rendelőben részletesen megmutatta hogy mire számíthatok, elmesélt mindent. Nagyon tetszett hogy megcsinálták az implantátumot és utána már egyből fog is volt rajta.

Énekes Miklós

Énekes Miklós

Fogpótlás

Egy barátom adta meg és ajánlotta a doktor úr címét, és hála istennek hittem neki és eljöttem. Már az első kezelésnél éreztem a precizitást, tudást és törődést, minden pillanatban tudtam hogy mit csinál és miért. A régi félelmek átalakultak teljes bizalommá, és a végeredmény egy egészséges csodás fogsor volt és vele együtt a boldogság.

Csák Mónika

Csák Mónika

Implantáció

Mindig problémásak voltak a fogaim, az egyik fogam hosszában elrepedt és ki kellett húzni. Már állandó vendég vagyok, számomra a bizalom az első, és én a doktor úrban maximálisan megbízom. Alaposan megvizsgál és mindenről tájékoztat, úgy hogy egy civil is megérti milyen beavatkozások lehetségesek.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Az egészséges fogak 10 titka

Válaszoljon 10 kérdéses szájápolási tesztünkre, és megtudja, van-e még tennivalója, hogy fogai egészségét egy életen át megőrizze.