Fogászati kezelések széles spektrumát nyújtjuk a megelőzéstől, az esztétikai fogászaton át, a csúcsminőségű koronák és hidak készítéséig. Ötvözzük a jól bevált hagyományos és a fogászati csúcstechnikát, ügyelve arra, hogy a sok évtizedes szakmai tapasztalat szűrőjén, csak a valóban előrevivő fejlesztéseket engedjük át. Mindezt a mindenkori finanszírozási rendszertől függetlenül magánorvosként biztosítjuk.

Pácienseink visszajelzései alapján az alábbi 3 dologban biztos lehet, ha bennünket választ:

  1. Nálunk minden esetben az Ön számára legtökéletesebb megoldást kapja, legyen szó egyszerűbb fogászati kezelésről, vagy egy komolyabb beavatkozásról.
  2. A több mint 50 évnyi tudás és tapasztalat eszenciája, valamint az élvonalbeli technikai háttér az Ön szolgálatában.
  3. Családias környezet, kedves és toleráns szakemberek, akik maximális figyelmet fordítanak arra, hogy Ön a lehető legkomfortosabban érezze magát a kezelések során.

Kérjük, tájékozódjon honlapunkon, bizalmát odaadó munkánk nyerje el!

ifj. Dr. Makausz Gyula

fog- és szájbetegségek szakorvosa

Elérhetőség: makausz.gyula@gmail.com

1997-ben végeztem a SOTE Fogorvostudományi Karán.
1999-ben fog-és szájbetegségek szakvizsgát tettem.
2008-ban konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem.

Édesapám pályafutásomat, szemléletemet meghatározó példaképem. Sokat jelent szakmai téren, hogy mellette dolgozva sajátíthattam el a fogászat azon elméleti és főleg gyakorlati mesterfogásait, melyeket máshol nem tanítanak.

1997-től közösen működtetjük az édesapám által alapított magánrendelőnket, melyet ekkor úgy építettünk át, hogy a rendelő mindkettőnk munkáját nagyvonalúan szolgálja ki.

Fő törekvésem, hogy magas szintű, mindenre kiterjedő fogászati ellátást nyújtsunk, a teljesség igényével. Érdeklődési területem az esztétikai fogászat és a fogpótlások.

Német nyelven is beszélek.
Büszkeséggel tölt el, hogy betegszervező és ellátórendszertől függetlenül építettem fel betegköröm, kizárólag megelégedés okán járnak hozzám, és ajánlanak pácienseim.

id. Dr. Makausz Gyula

fog-és szájbetegségek szakorvosa

1963-ban végeztem a SOTE Fogorvostudományi Karán.
1965-ben fog- és szájbetegségek szakvizsgát tettem.
Szakmai gyakorlaton a Honvéd Kórház szájsebészetén, illetve a dunaújvárosi szakorvosi rendelőben voltam.
1965-1979 XVI. kerületi szakorvosi rendelőben,
1979-1984 Thermál Szálló Margitsziget fogászati rendelőjében,
1984-1990 Tétényi Úti Kórház Skála Coop szakrendelőjében dolgoztam.

1966 óta üzemeltetem Tátra utcai magánrendelőmet, 1990 óta főállásban dolgozom itt.
Utóbbi években nyugdíjasként, már csak a régi pácienseimet fogadom.

Nyolczas Emese

fogászati szakasszisztens

 

Az emberek és a munka szeretete az, amiért itt vagyok. Nekem azt tanították, hogy az ellátás a betegért történik, és végre egy hely, ahol tényleg azt érzem, hogy itt a beteg a fontos. Nem csak a fogát tömik be, hanem az egész embert gyógyítják. Jó érzés segítőként részt venni ebben.

Dömötör Ágnes

fogászati szakasszisztens, szájhigiénikus

Szakaszisztensi pályámat 1995-ben kezdtem. 1999 óta dolgozom szájhigiénikusként. Fő feladatomnak az egészségnevelést és a prevenciót tartom. Szakmámat nem egyszerűen munkának, hanem hivatásnak tekintem.

Sevecsek Dóra

fogászati szakasszisztens, szájhigiénikus

Munkám során fő célom, hogy minél több páciens számára a mindennapi rutin részévé tegyem a szájápolás alapvető szabályait. Mindennapos tevékenységeim közé tartozik a helyes fogápolással kapcsolatos felvilágosítás, a szájhigiéniai problémák megoldása és a fogkő eltávolítása. Nagy öröm számomra, ha a páciensek bizalommal fordulnak hozzám ezzel kapcsolatos kérdéseikkel.

dr. Makausz Beáta

adminisztráció

Elérhetőség: makauszb@gmail.com

A rendelő működésével kapcsolatos adminisztratív és szervezési feladatokban veszek részt, hogy orvosaink, munkatársaink a lehető legtöbb figyelmet az igazán fontos feladatuknak szentelhessék: a gyógyításnak és pácienseink teljes körű ellátásának.