Első vizit

Amikor első alkalommal keres fel bennünket, természetes, hogy bizonytalan és szeretne meggyőződni arról, hogy jó kezekbe kerül. Bizalmát alapos felvilágosítással és odaadó munkánkkal igyekszünk elnyerni.

Mi történik az első vizit alkalmával?

Panaszait meghallgatva tájékozódunk az Ön általános állapotáról, betegségeiről, kívánalmairól, majd megvizsgáljuk a száját, mely során ellenőrizzük a lágy és kemény szöveteket, különös tekintettel azokra a részekre, ahol a panaszai vannak.

A szájvizsgálat egyben egy stomato- onkológiai szűrővizsgálat is, amely lehetőség a daganatos elváltozások kiszűrésére. Ezért is fontos az évenkénti fogászati ellenőrzés.

Vannak esetek, mikor a vizsgálat kiegészül röntgenfelvételekkel is. Ez készülhet az egyes fogakról, lehet nagyobb kiterjesztésű panoráma-felvétel, vagy akár 3 dimenziós CBCT felvétel is. Szerződésben vagyunk a VIP Dental Röntgen Centrummal  és a M CBCT Studióval, ahonnan különlegesen jó minőségű, részletgazdag felvételeket kapunk. Ezekkel nagyobb a rálátásunk a szájüreg állapotára. Az ilyen felvételek esetenként elengedhetetlenek. pl.: góckutatásnál, implantálásnál.

 

 

Rögtön már az első vizit alkalmával megkezdjük a kezelést?

Nagyobb munkáknál, komplikáltabb eseteknél, első alkalommal nem törekszünk azonnali ellátásra. A hangsúly azon van, hogy a látottak és a hallottak tudatában felmérjük a problémákat, és a megoldásokról, lehetőségekről érthetően tájékoztassuk.

A problémás fogakat, szájképleteket megmutatjuk akár tükörrel, orálkamerával, rtg. felvételekkel, a megoldásokat elmagyarázzuk, vagy mutatunk hasonló munkákat.

Külön öröm, hogy részt vehettünk egy magyar fejlesztésű fogászati szoftver fejlesztésében, mely segítségével egyedülállóan be tudjuk mutatni az egyedi állapotra tervezhető fogpótlásokat. Látványosan, akár az elkészítés folyamatát is felvázolva, számítógépen mutatjuk be a tervezett kezelést.

Természetesen, amikor Ön fogfájással vagy különösebb meggondolást nem igénylő kéréssel érkezik hozzánk, akkor a gyors diagnózis után azonnal megkaphatja a megfelelő ellátást is.

 

Mennyi az első vizit költsége?

Az első általános konzultáció díja: 6.000 Ft (10 perc)

Ha a konzultációt státuszfelvétel, digitális tervezés, kezelési terv és árajánlat készítés is követi, annak díja 17.000 Ft. (30 perc)

Az implantációs fogpótlást CBCT-re tervezzük, második ülésben kerül sor a kezelés megbeszélésére, kezelési terv és árajánlat készítésére, a tervezés és a második konzultáció összköltsége 17.000 Ft. (30 perc)

Amikor nagyobb megfontolást, hosszabb konzultációt nem igényel az eset és a kezelés rögtön meg is történik, nem számolunk fel konzultációs díjat az első találkozás esetén sem, csupán a kezelés költségét.

Kérjen időpontot az első vizitre

Legegyszerűbben telefonon tudunk időpontot egyeztetni (munkanapokon 9-20 óráig) telefonszámunk: +3613493903.

Vagy e-mailen: makauszb@gmail.com

Tudjon meg többet rólunk

Tudjon meg többet kezeléseinkről