Első vizit

Amikor első alkalommal keres fel bennünket, természetes, hogy bizonytalan és szeretne meggyőződni arról, hogy jó kezekbe kerül. Bizalmát alapos felvilágosítással és odaadó munkánkkal igyekszünk elnyerni.

Mi történik az első vizit alkalmával?

Panaszait meghallgatva tájékozódunk az Ön általános állapotáról, betegségeiről, kívánalmairól, majd megvizsgáljuk a száját, mely során ellenőrizzük a lágy és kemény szöveteket, különös tekintettel azokra a részekre, ahol a panaszai vannak.

A szájvizsgálat egyben egy stomato- onkológiai szűrővizsgálat is, amely lehetőség a daganatos elváltozások kiszűrésére. Ezért is fontos az évenkénti fogászati ellenőrzés.

Vannak esetek, mikor a vizsgálat kiegészül röntgenfelvételekkel is. Ez készülhet az egyes fogakról akár a rendelőben, lehet nagyobb kiterjesztésű panoráma-felvétel, vagy akár 3 dimenziós CDCT felvétel is. Szerződésben vagyunk a VIP Dental Röntgen Centrummal, ahonnan különlegesen jó minőségű, részletgazdag felvételeket kapunk. Ezekkel nagyobb a rálátásunk a szájüreg állapotára. Az ilyen felvételek esetenként elengedhetetlenek. pl.: góckutatásnál, implantálásnál.

Rögtön már az első vizit alkalmával megkezdjük a kezelést?

Nagyobb munkáknál, komplikáltabb eseteknél, első alkalommal nem törekszünk azonnali ellátásra. A hangsúly azon van, hogy a látottak és a hallottak tudatában felmérjük a problémákat, és a megoldásokról, lehetőségekről érthetően tájékoztassuk, és ezután már meg tudja ítélni, hogy kívánja-e igénybe venni a kezelést.

A problémás fogakat, szájképleteket igyekszünk megmutatni akár tükörrel, orálkamerával, rtg. felvételekkel, a megoldásokat megpróbáljuk elmagyarázni, vagy megmutatunk hasonló munkákat kézben vagy képeken.

Természetesen, amikor Ön fogfájással vagy különösebb meggondolást nem igénylő kéréssel érkezik hozzánk, akkor a gyors diagnózis után azonnal megkaphatja a megfelelő ellátást is.

Mennyi az első vizit költsége?

Amikor nagyobb megfontolást, hosszabb konzultációt nem igényel az eset, és a kezelés rögtön meg is történik, nem számolunk fel konzultációs díjat az első találkozás esetén sem, csupán a kezelés költségét.

Az első konzultáció díja egyéb esetben: 6.000 Ft

Ha a konzultációt státuszfelvétel, digitális tervezés, kezelési terv és árajánlat készítés is követi, annak díja 17.000 Ft.