Elérhetőség

Dr. Makausz Gyula és ifj. Dr. Makausz Gyula
Fog- és szájbetegségek szakorvosai

Cím: H-1136 Budapest Tátra u. 4.
Telefon: +36 1 349 3903 /rendelési időben/
Mobil: +36 70 3265349 
E-mail: makausz.gyula@gmail.com
Web: www.makausz.com​

Rendelési idő

Hétfő 14.00 – 20.00

Kedd 14.00 – 20.00

Csütörtök 14.00 – 20.00

Kérjen Időpontot!

Hívjon minket telefonon (munkanapokon 9-20 óra között) vagy írjon nekünk üzenetet az alábbi űrlap segítségével és kollégánk hamarosan keresni fogja önt időpont egyeztetés miatt.

Térkép

„Az a megnyugtató a szakrendelőben, hogy megoldást kínálnak, nem a problémát hajtogatják”

Csak egy kattintásra van problémája megoldásától

Pácienseink véleménye

Szabó Judit

Szabó Judit

Egy fog pótlása azonnal

Választhattam hogy egy hármas hidat építünk, de azt nem szerettem volna mert ép fogat is érintett volna. Akkor mondta Gyula az implantátum lehetőséget, a rendelőben részletesen megmutatta hogy mire számíthatok, elmesélt mindent. Nagyon tetszett hogy megcsinálták az implantátumot és utána már egyből fog is volt rajta.

Énekes Miklós

Énekes Miklós

Fogpótlás

Egy barátom adta meg és ajánlotta a doktor úr címét, és hála istennek hittem neki és eljöttem. Már az első kezelésnél éreztem a precizitást, tudást és törődést, minden pillanatban tudtam hogy mit csinál és miért. A régi félelmek átalakultak teljes bizalommá, és a végeredmény egy egészséges csodás fogsor volt és vele együtt a boldogság.

Csák Mónika

Csák Mónika

Implantáció

Mindig problémásak voltak a fogaim, az egyik fogam hosszában elrepedt és ki kellett húzni. Már állandó vendég vagyok, számomra a bizalom az első, és én a doktor úrban maximálisan megbízom. Alaposan megvizsgál és mindenről tájékoztat, úgy hogy egy civil is megérti milyen beavatkozások lehetségesek.

Az egészséges fogak 10 titka

Válaszoljon 10 kérdéses szájápolási tesztünkre, és megtudja, van-e még tennivalója, hogy fogai egészségét egy életen át megőrizze.