Jól ismerjük a kellemetlen problémákat

A mozgó, billegő fogsort, amivel megszólalni sem mer, mert félő hogy kiesik. Hogy a nevetésre már ne is gondoljunk! A protézisragasztás maceráját és hogy nem tud egy jót enni vagy énekelni.

Szerencsére van megoldás!

Méghozzá egy nagyon közkedvelt lehetőség, mert kevés implantátummal, határozottan rögzíthető a protézis, viszont kivehetősége miatt az egész fogmű könnyen tisztítható. 

Ne kínlódjon tovább a mozgó fogsorral, mert akár már két implantátum segítségével is rögzíteni lehet. Ennek köszönhetően életében minőségi változás áll be.

Jól ismerjük a kellemetlen problémákat

A mozgó, billegő fogsort, amivel megszólalni sem mer, mert félő hogy kiesik. Hogy a nevetésre már ne is gondoljunk! A protézisragasztás maceráját és hogy nem tud egy jót enni vagy énekelni.

Szerencsére van megoldás!

Méghozzá egy nagyon közkedvelt lehetőség, mert kevés implantátummal, határozottan rögzíthető a protézis, viszont kivehetősége miatt az egész fogmű könnyen tisztítható. 

Ne kínlódjon tovább a mozgó fogsorral, mert akár már két implantátum segítségével is rögzíteni lehet. Ennek köszönhetően életében minőségi változás áll be.

Műfogsor rögzítése két implantátumon

Műfogsor viselőknek ez az egyik legoptimálisabb és leginkább ajánlott fogpótlás. Két implantátum beültetése a fogatlan állcsontba minimális kellemetlenséggel járó rutinbeavatkozásnak számít, mely stabilan rögzíti a műfogsort, úgy hogy az szükség esetén lepattintható lesz, de nem kell kivenni alváskor sem.

Mire számíthat ha ezt a megoldást választja?

  • Magabiztosan ehet, nevethet, mozoghat, beszélhet
  • Egészségét nem veszélyezteti az által, hogy nem tudja jól megrágni az ételeket
  • Komfortosan, magabiztosan érzi magát a mindennapokban
  • Fogsorának élettartama megnő
Előző
Következő

A kezelés menete

1

Első konzultáció során megbeszéljük a részleteket és beutalót adunk CBCT felvétel készíttetésére. Ez körülbelül egy 15 perces beszélgetés.

2

Miután kiértékeltük a CBCT felvételt és elkészítettük a kezelési tervet, a második konzultáció alkalmával bemutatjuk azt, és megválaszoljuk felmerülő kérdéseit, körülbelül egy fél óra alatt.

3

Harmadik alkalommal bekerül a kettő implantátum az állcsontba. (A már meglévő műfogsorát továbbra is viselheti majd, mert az implantátumok még az íny alatt helyezkednek csak el.)

A beültetés minimálinvazív eljárással történik, ami annyit jelent hogy az ínyen egy néhány milliméteres nyíláson kerül be az implantátum, teljesen fájdalommentesen, érzéstelenítésben természetesen.

A kezelést pácienseink egy foghúzásnál jóval kellemesebbnek értékelik, az egész kezelés általában egy órán belül lezajlik.

4

3-6 hónap gyógyulási időt követően feltárjuk az implantátumot és lenyomatot veszünk ez lesz a negyedik találkozásunk, ez sem tart tovább fél-egy óránál.

5

10 nappal ezután elkészül az új műfogsora, illetve amennyiben úgy szeretné a régi, meglévőt alakítjuk át úgy, hogy az implantátumhoz rögzíthető legyen. Ön boldog, magabiztos mosollyal távozik.

A felhasznált anyagok

A német Bredent cég prémium minőségű implantátumait használjuk, melyek teljes méretűek, stabilan rögzíthetőek a csontba, nem miniimplantátumok! Kiváló minőségüknek és a német protokollok szigorú betartásának köszönhetően, a kilökődési arány minimális, 1 % alatti. Ezért is ragaszkodunk a prémium minőséghez, hogy Önnek a legjobbat nyújthassuk.

Az implantátumok különlegessége, hogy kiegészíthetőek különböző erősségű gumigyűrűkkel, melyek a műfogsorhoz rögzülnek. Így amennyiben esetleg az életkor előrehaladtával vagy betegség folytán nem tudja egyedül tisztítani a műfogsorát, a gumigyűrű kicserélésével egy könnyen levehető változatra cserélhető. Így akár kórházi ápolás során is biztosítható a jó szájhigiénia.

Az implantátumokhoz csak a német gyártó által készített eredeti felépítményeket és kiegészítő termékeket használjuk.

A műfogsorok készítése Budapest egyik vezető fogtechnikai laborjában történik, a legegészségesebb és legmegbízhatóbb anyagokból.

Költségek

Sajnos a TB nem támogatja ezt az ellátást, így a kezelés teljes költsége a pácienseket terheli. Önnek kell eldönteni, hogy kíván-e egy többletköltségekkel járó, igényes, életminőségét és egészségét jelentősen javító ellátást igénybe venni.

Első vizit

6.000 Ft

CBCT

12.000 Ft egy állcsontra (18.000 Ft két állcsontra)

Második konzultáció, CBCT elemzés, tervezés (végárból levonható)

17.000 Ft

Implantátum beültetés sebészi díjjal

179.000 Ft/db

Implantátum felépítmény

69.000 Ft/db

Implantátum fejfeltárás

19.500 Ft/db

Új műfogsor (szükség esetén)

137.000 Ft-tól

Műfogsor átalakítás

30.000 Ft-tól

2 implantátumos új akrilát műfogsor várható összköltsége

690.000 Ft

*Ez a kalkuláció ideális implantációs esetet mutat be, nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő csontpótlás költségeit. Konkrét tervet és árajánlatot mindig a második konzultáció alkalmával adunk.

"Máshol olcsóbban is hirdetnek fogsor fixáló megoldást, miben más az?"

Ez a megoldás úgy lehet olcsóbb, hogy nagyon olcsó, ismeretlen eredetű, „nevesincs” implantátum rendszert használnak, vagy úgynevezett mini implantátumot. Az előbbiről nem szólunk részletesen, az ilyen dolgok problematikáját mindenki ismeri a hétköznapokból.

A mini implantátumok használatának egyetlen előnye az, hogy olcsóbb. Itt arról van szó, hogy nagyon pici, kis csavarokat lehet használni, abból sokat. Ennek előnye, hogy nem kell hozzá implantológiai szakismeret, mert remélhetőleg nem fog semmi fontos anatómiai képletet sérteni vagy eltalálni vele a kollega. 

De képzelje el, ha a falra egy polcot szeretne úgy felszerelni, hogy nem két erős konzolra, hanem sok pici apró csavarra rakja fel. Az elején, az első fotóig általában jól mutat, de az egész hamar kilazul és leesik. Itt is ez történik.

Bejelentkezés első konzultációra

Kérjük, bejelentkezéshez hívja a +36 (70) 326 5349 telefonszámot, vagy töltse ki az alábbi űrlapot.

További kérdésem van

Írjon nekünk ha bármi további kérdése van még ezzel a kezeléssel kapcsolatosan, és igyekszünk kérdését mihamarabb megválaszolni.

Az egészséges fogak 10 titka

Válaszoljon 10 kérdéses szájápolási tesztünkre, és megtudja, van-e még tennivalója, hogy fogai egészségét egy életen át megőrizze.