Steril Környezet

  • Számunkra elsőrendű fontosságú mind pácienseink, mind saját magunk védelme, így a lehető legnagyobb gonddal járunk el műszereink, gépeink fertőtlenítése során. A higiéniai elvárások területén messze felülmúljuk az Európai Uniós követelményeket is.
  • Fertőtlenítésre, sterilizálásra ISO szabvány szerint elfogadott, biztonsági adatlappal rendelkező, kiemelkedően hatékony kémiai desincifienseket, fertőtlenítőket használunk.
  • Külön helyiségben végezzük az általános fogászati ellátásokat és a sterilitást igénylő, porral nem járó beavatkozásokat.
  • Eszközeinket a sterilizálás előtt ultrahangos mosóberendezésben tisztítjuk.
  • Kézi műszereinket kiváló minőségű fertőtlenítő oldattal sterilizáljuk, elpusztítva minden baktériumot, gombát, vírust és toxoplazmát.
  • Sebészeti eszközeink sterilizálása nagynyomáson, magas hőmérsékletű gőzzel működő autoklávban történik, mely az ANTSZ ajánlása szerint a legbiztosabb sterilitást nyújtja.
  • A steril műszereket egyenként lefóliázva, steril csomagolásban tároljuk, elkerülve ezzel az esetleges későbbi fertőzés veszélyeit.

„Az a megnyugtató a szakrendelőben, hogy megoldást kínálnak, nem a problémát hajtogatják”

Csak egy kattintásra van problémája megoldásától

Pácienseink véleménye

Szabó Judit

Szabó Judit

Egy fog pótlása azonnal

Választhattam hogy egy hármas hidat építünk, de azt nem szerettem volna mert ép fogat is érintett volna. Akkor mondta Gyula az implantátum lehetőséget, a rendelőben részletesen megmutatta hogy mire számíthatok, elmesélt mindent. Nagyon tetszett hogy megcsinálták az implantátumot és utána már egyből fog is volt rajta.

Énekes Miklós

Énekes Miklós

Fogpótlás

Egy barátom adta meg és ajánlotta a doktor úr címét, és hála istennek hittem neki és eljöttem. Már az első kezelésnél éreztem a precizitást, tudást és törődést, minden pillanatban tudtam hogy mit csinál és miért. A régi félelmek átalakultak teljes bizalommá, és a végeredmény egy egészséges csodás fogsor volt és vele együtt a boldogság.

Csák Mónika

Csák Mónika

Implantáció

Mindig problémásak voltak a fogaim, az egyik fogam hosszában elrepedt és ki kellett húzni. Már állandó vendég vagyok, számomra a bizalom az első, és én a doktor úrban maximálisan megbízom. Alaposan megvizsgál és mindenről tájékoztat, úgy hogy egy civil is megérti milyen beavatkozások lehetségesek.

Az egészséges fogak 10 titka

Válaszoljon 10 kérdéses szájápolási tesztünkre, és megtudja, van-e még tennivalója, hogy fogai egészségét egy életen át megőrizze.