Gratulálunk fehérebb, ragyogóbb mosolyához!

Biztosak vagyunk abban, hogy mindent meg kíván tenni annak érdekében, hogy ezt meg is őrizze. Ehhez adunk néhány hasznos tanácsot.

Az első 48 órában a fogak könnyen elszíneződhetnek. Ezért ebben az időszakban kerülje a dohányzást és az olyan ételek és italok fogyasztását, amelyek egy fehér blúzon is foltot hagynának. Ilyenek:

  • vörösbor
  • vörös húsok
  • curry
  • szójaszósz
  • kávé és tea
  • bogyós és sötét gyümölcsök, valamint ezek levei
  • paradicsom, paradicsomlé, paradicsomszósz
  • sötét zöldségek
  • kóla
  • ételszínezéket tartalmazó ételek és italok

A kezelés után 1-3 nappal ritkán, enyhe fogérzékenység előfordulhat. Ennek kockázatát csökkentheti, amennyiben kerüli a kifejezetten forró és hideg ételek és italok, valamint a savas gyümölcsök, gyümölcslevek fogyasztását. Az érzékenységet hatásosan enyhítik a Sensitive típusú fogkrémek. (Elmex gél, Colgate sensitive Pro-Relief, GC Tooth Mousse) Amennyiben ennél hosszabb ideig fennálló érzékenységet tapasztal, keressen bennünket.

Minden fehérítés idővel elhalványodik, és a fogak fokozatosan sötétebb árnyalatúra változnak. Hogy a fehérséget minél tovább megőrizze, kerülje a dohányzást és a színező ételek és italok fogyasztását. A fehérítés egy-két évente megismételhető.

Rendszeresen ápolja fogait. Rendszeres, professzionális fogtisztítással és jó szájhigéniával sokáig megtarthatja szép mosolyát.

Sok örömet kívánunk új mosolyához, további kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

„Az a megnyugtató a szakrendelőben, hogy megoldást kínálnak, nem a problémát hajtogatják”

Csak egy kattintásra van problémája megoldásától

Pácienseink véleménye

Szabó Judit

Szabó Judit

Egy fog pótlása azonnal

Választhattam hogy egy hármas hidat építünk, de azt nem szerettem volna mert ép fogat is érintett volna. Akkor mondta Gyula az implantátum lehetőséget, a rendelőben részletesen megmutatta hogy mire számíthatok, elmesélt mindent. Nagyon tetszett hogy megcsinálták az implantátumot és utána már egyből fog is volt rajta.

Énekes Miklós

Énekes Miklós

Fogpótlás

Egy barátom adta meg és ajánlotta a doktor úr címét, és hála istennek hittem neki és eljöttem. Már az első kezelésnél éreztem a precizitást, tudást és törődést, minden pillanatban tudtam hogy mit csinál és miért. A régi félelmek átalakultak teljes bizalommá, és a végeredmény egy egészséges csodás fogsor volt és vele együtt a boldogság.

Csák Mónika

Csák Mónika

Implantáció

Mindig problémásak voltak a fogaim, az egyik fogam hosszában elrepedt és ki kellett húzni. Már állandó vendég vagyok, számomra a bizalom az első, és én a doktor úrban maximálisan megbízom. Alaposan megvizsgál és mindenről tájékoztat, úgy hogy egy civil is megérti milyen beavatkozások lehetségesek.

Az egészséges fogak 10 titka

Válaszoljon 10 kérdéses szájápolási tesztünkre, és megtudja, van-e még tennivalója, hogy fogai egészségét egy életen át megőrizze.