Implantáció kapcsán

Mik a műtét előtti és utáni teendők?

  • Minden betegségről, gyógyszerfogyasztásról tájékoztassa kezelőorvosát.
  • A műtét előtt a szokásos módon egyen, ne érkezzen éhgyomorral.
  • Hozzon magával kísérőt (utána jobb, ha nem vezet autót).
  • Rendszeresen szedett gyógyszereit vegye be.
  • A beavatkozás után a műtéti területre tegyen kívülről hideg borogatást a duzzanat csökkentésére.
  • Ameddig az érzéstelenítő hatása tart ne egyen, ne igyon.
  • Egy napig ne fogyasszon kávét, teát, alkoholt, ne dohányozzon és ne egyen fűszeres, csípős ételeket.
  • Szükség szerint vegyen be fájdalomcsillapítót

Az implantációs fogpótlás sikerének mik a feltételei?

Az implantációs fogpótlás hosszú élettartamában, tartós funkcióképességében alapvető szerepe van a gondos szájápolásnak. A szokásos napi kétszeri fogkefével, fogpasztával végzett szájápolás mellett időt kell szakítani az implantátumok nyaki részének – vagy amennyiben azt korona borítja, a környező íny felszínének -, illetve az implantációs fogpótlás alámenő részeinek tisztítására. Ezekről a helyekről a lepedék legkönnyebben ún. interdentális kefe vagy fogselyem segítségével távolítható el. Szájhigiénikusunk a pótlás átadásakor megmutatja és elmagyarázza a helyes fogmosási technikát, betanítja erre pácienseinket.

„Az a megnyugtató a szakrendelőben, hogy megoldást kínálnak, nem a problémát hajtogatják”

Csak egy kattintásra van problémája megoldásától

Pácienseink véleménye

Szabó Judit

Szabó Judit

Egy fog pótlása azonnal

Választhattam hogy egy hármas hidat építünk, de azt nem szerettem volna mert ép fogat is érintett volna. Akkor mondta Gyula az implantátum lehetőséget, a rendelőben részletesen megmutatta hogy mire számíthatok, elmesélt mindent. Nagyon tetszett hogy megcsinálták az implantátumot és utána már egyből fog is volt rajta.

Énekes Miklós

Énekes Miklós

Fogpótlás

Egy barátom adta meg és ajánlotta a doktor úr címét, és hála istennek hittem neki és eljöttem. Már az első kezelésnél éreztem a precizitást, tudást és törődést, minden pillanatban tudtam hogy mit csinál és miért. A régi félelmek átalakultak teljes bizalommá, és a végeredmény egy egészséges csodás fogsor volt és vele együtt a boldogság.

Csák Mónika

Csák Mónika

Implantáció

Mindig problémásak voltak a fogaim, az egyik fogam hosszában elrepedt és ki kellett húzni. Már állandó vendég vagyok, számomra a bizalom az első, és én a doktor úrban maximálisan megbízom. Alaposan megvizsgál és mindenről tájékoztat, úgy hogy egy civil is megérti milyen beavatkozások lehetségesek.

Az egészséges fogak 10 titka

Válaszoljon 10 kérdéses szájápolási tesztünkre, és megtudja, van-e még tennivalója, hogy fogai egészségét egy életen át megőrizze.